Podjetje za prodajo in izdelavo lovskega orožja
Dražgoška 2, 4000 Kranj, Tel.: 04/202-33-20, Faks: 04/202-60-00
Odprto vsak delovnik od 9-12 in 14-17 ure, v soboto in nedeljo ter praznikih zaprto
Spletna trgovina
Vsebina košariceNaročiloMoj račun

Izjava o varovanju osebnih podatkov


OMEJITEV ODGOVORNOSTI
BOCK d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani bock.si in vanje vključenih vsebin. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Obligacijskim zakonikom.
BOCK d.o.o. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh bock.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini bock.si, ima pravico do vračila ali reklamacije (glej točko 6.).

OMEJENA PRAVICA UPORABE
Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani bock.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja BOCK d.o.o. prepovedana.

REGISTRACIJA UPORABNIKOV
V spletni trgovini bock.si se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim uporabnikom. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh bock.si.

ZAŠČITA ZASEBNOSTI
Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh bock.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo podjetje BOCK d.o.o. varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.
Nadaljujte
Kategorije
Proizvajalci
Hitro iskanje

© 2024 Bock   /   Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.