Warning: Missing argument 2 for bm_categories::tep_show_category(), called in /home/bocksi77/public_html/includes/modules/boxes/bm_categories.php on line 153 and defined in /home/bocksi77/public_html/includes/modules/boxes/bm_categories.php on line 33
NEO - ARBIN 1L tekoče sredstvo za odganjanje divjadi, Bock
Podjetje za prodajo in izdelavo lovskega orožja
Dražgoška 2, 4000 Kranj, Tel.: 04/202-33-20, Faks: 04/202-60-00
Odprto vsak delovnik od 9-12 in 14-17 ure, v soboto in nedeljo ter praznikih zaprto
Spletna trgovina
Vsebina košarice (3)NaročiloMoj račun

NEO - ARBIN 1L tekoče sredstvo za odganjanje divjadi
4015574002073dobava:   trenutno ni na zalogi

cena:  29,90€Odvrača srnjad, jelenjad, divje svinje in kune od kultiviranih površin. Neo - Arbin prekriva vonj površin ki jih ščitimo.

 

 

NEO - ARBIN JE SREDSTVO, KI NA DOLOČENEM OBMOČJU ODDAJA POSEBEN VONJ. DELUJE PRIBLIŽNO 3 TEDNE V ODVISNOSTI OD VREMENA IN LETNEGA ČASA

 

 Uporaba:

Za prekrivanje vonja omočimo krpe, spužve ali tervol  z cca. 20 ml Neo - Arbina, jih postavimo na količke ali stebre ograje 0,5 do 1 m od tal. Le te namestimo na razdaljo od 3-6m narazen okrog površine, ki jo želimo zaščititi.  Površino, ki jo želimo zaščititi moramo z namočenimi krpicami, spužvicami ali tervolom  obkrožiti. Takšna zaščita traja cca 3 tedne.  Zaradi preprečitve izpiranja z dežjem v tla je potrebno izdelek namestiti pod nadstrešnico. (  krpico pokrijemo npr. z lončkom ) Ne nanašamo ga na dele živečih rastlin. Preprečiti kapljanje v tla.

 

Kaj moramo upoštevati:

Uporaba Neo - Arbina je ukrep za odvračanje živali. Učinkuje pri biološko znosni in izmerjeni gostoti živali na lokaciji. Ker ima Arbin tudi za človeka neprijeten vonj, priporočamo, da se ga ne postavlja v bližinmo balkonov in teras oz. v soglasju z sosedi.  Prav tako se ga ne nastavlja v bližino vinske trte, ker ne izključujemo vpliva na okus vina.

 

Način pakiranja: pločevinka 1L

 

 

 

PROIZVAJALEC:

Arthur Schopf Hygiene GmbH & Co.KG

Pfaffensteinstr.1, 83115 Neubeuern, Nemčija


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupovali tudi
Vrana plastična
Vrana plastična
Kategorije
Proizvajalci
Hitro iskanje

© 2023 Bock   /   Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.