Warning: Missing argument 2 for bm_categories::tep_show_category(), called in /home/bocksi77/public_html/includes/modules/boxes/bm_categories.php on line 153 and defined in /home/bocksi77/public_html/includes/modules/boxes/bm_categories.php on line 33
HAGOPUR Duftzaun-Scent® Barrier Pena za 1. nanos, Bock
Podjetje za prodajo in izdelavo lovskega orožja
Dražgoška 2, 4000 Kranj, Tel.: 04/202-33-20, Faks: 04/202-60-00
Odprto vsak delovnik od 9-12 in 14-17 ure, v soboto in nedeljo ter praznikih zaprto
Spletna trgovina
Vsebina košarice (4)NaročiloMoj račun

HAGOPUR Duftzaun-Scent® Barrier Pena za 1. nanos
71514000dobava:   trenutno ni na zalogi

cena:  23,90€Za preprečevanje  povoza divjadi na cestah

Peno lahko uporabljate s preizkušeno dozirno napravo ali s priloženim adapterjem.

Način delovanja: Duftzaun® temelji na posebni peni, ki se nanese na črne točke po nesreči. Izpostavljenost UV-žarkom odpre drobne pore v peni, iz katerih se sprosti vonj, sestavljen iz sestavin vonja volka, risa, medveda in človeka. Senzibilizacijski učinek ograje Scent Fence® temelji na interakciji med koktajlom vonjav, hrupom na cesti in gibanjem vozil. Uporaba: Duftzaun® kemično ograjo je mogoče preprosto postaviti tako, da se ob ogroženih cestah ali cestnih odsekih (črna mesta nesreč) na stebričke, cestne meje ali drevesa pritrdijo nanosi pene.Odličen je tudi za zaščito obdelanih površin (njiv, vrtov, sadovnjakov, vinogradov).
Po nanosu lahko penasta deponija ( kroglica ) vzdrži vremenske vplive do 5 let. Za optimalen učinek ograje je pomembno, da med cesto in gozdom ali travnikom zgradite neprekinjeno ograjo. Zato namestite kroglice pene  v presledkih približno 5 metrov vzporedno z robom ceste na lesene drogove ali drevesa v dveh zamaknjenih vrstah. Ena pločevinka pene Duftzaun® vsebuje približno 45 litrov pene. To ustreza približno 200 penastim žogicam v velikosti teniške žogice. Ena pločevinka pene Duftzaun® lahko tako zaščiti približno 500 metrov ceste.

Za ohranitev učinkovitosti je treba penaste kroglice vsaj dvakrat na leto ponovno prepojiti s koncentratom Hagopur Scent Fence.

Opomba: Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o izdelku.
Vsebnost: 675 mlLahko povzroči alergijsko kožno reakcijo. Povzroča hudo draženje oči. Pri vdihavanju lahko povzroči simptome alergije ali astme ali težave z dihanjem. Lahko povzroči draženje dihal. Domnevno povzroča raka. Pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti lahko povzroči poškodbe organov. Uporabljajte samo na prostem ali v dobro prezračevanem prostoru. Nosite zaščitne rokavice/zaščitna oblačila/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI VDIHAVANJU: Odstranite osebo na svež zrak in poskrbite za udobno dihanje. Če pride v oči: nekaj minut previdno izpirajte z vodo. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in jih je mogoče odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam, ki presegajo 50 °C/122 °F. Vsebuje izocianate. Lahko povzroči alergijsko reakcijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupovali tudi
HAGOPUR Duftzaun®Scent Fence®-kemična ograja proti divjadi
HAGOPUR Duftzaun®Scent Fence®-kemična ograja proti divjadi
Kategorije
Proizvajalci
Hitro iskanje

© 2023 Bock   /   Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.