Podjetje za prodajo in izdelavo lovskega orožja
Dražgoška 2, 4000 Kranj, Tel.: 04/202-33-20, Faks: 04/202-60-00
Odprto vsak delovnik od 9-12 in 14-17 ure, v soboto in nedeljo ter praznikih zaprto
Spletna trgovina
Vsebina košariceNaročiloMoj račun

MSA Sordin Supreme Pro-X el. zaščita sluha/zelena/camo
75302-Xdobava:   na zalogi

cena:  299,00€MSA Sordin Supreme top model.

 

Optimizirana zvok  z visoko ojačitvijo. Popolnoma nepremočljivi mikrofoni. AUX vhod, popolnoma vodotesni predel za baterije. Tanka oblika ušesnih školjk odgovarja tako za levoročne in desnoročne strelce. Zelene ušesne školjke.

Sordin Supreme Pro X je razvit v skladu z mednarodnimi specifikacijami MIL in drugimi ekstremnimi pogoji. Odlična reprodukcija digitalnega zvoka.

Elektronska zasnova temelji na lastnem vezju ASIC (Application Specific Integrated Circuit) in jo nadzira mikroprocesor. To omogoča združevanje zelo nizke tokovne porabe z visoko zmogljivostjo in namesto prekinitve pokov  jih kompresira do nivoja 82 dB (A).

MSA Sordin Supreme Pro X je varovalo sluha, ki reproducira naravni in realistični zvok.  Odlično slišite smer zvoka brez kakršnih koli motečih šumov.  Ko uporabljate MSA Sordin Supreme Pro-X  vam vrhunska kakovost zvoka in veliko ojačanje  dejansko omogočata boljšo slišnost ostalih zvokov, še posebej je to uporabno napr. na lovu. Vse gibljive komponente so izdelane iz jekla, mikrofoni so vodoodporni, vezja pa so lakirana in zato zaščitena pred vodo.

5 letna garancije proti poškodbam vode na elektroniko.

Kategorije
Proizvajalci
Hitro iskanje
0 artiklov
O proizvajalcu
MSA
Ostali izdelki
Lokalizacija
Slovinščina English

© 2020 Bock   /   Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.