Warning: Missing argument 2 for bm_categories::tep_show_category(), called in /home/bocksi77/public_html/includes/modules/boxes/bm_categories.php on line 153 and defined in /home/bocksi77/public_html/includes/modules/boxes/bm_categories.php on line 33
HAGOPUR Duftzaun®Scent Fence®-kemična ograja proti divjadi, Bock
Podjetje za prodajo in izdelavo lovskega orožja
Dražgoška 2, 4000 Kranj, Tel.: 04/202-33-20, Faks: 04/202-60-00
Odprto vsak delovnik od 9-12 in 14-17 ure, v soboto in nedeljo ter praznikih zaprto
Spletna trgovina
Vsebina košarice (3)NaročiloMoj račun

HAGOPUR Duftzaun®Scent Fence®-kemična ograja proti divjadi
71514100dobava:   na zalogi

cena:  21,90€


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/bocksi77/public_html/product_info.php on line 71


 

 

Za preprečevanje  povoza divjadi na cestah


Koncentrat se lahko uporablja brez posebne pištole. Aktivno sestavino lahko s kapilarno cevko enostavno nanesete na peno ali vanjo.

Način delovanja: Duftzaun® temelji na posebni peni, ki se nanese napr. na pogosta mesta povoza. Izpostavljenost UV-žarkom odpre drobne pore v peni, iz katerih se sprosti vonj, sestavljen iz sestavin vonja volka, risa, medveda in človeka. Učinek ograje Scent Fence® temelji na interakciji med koktajlom vonjav, hrupom na cesti in gibanjem vozil.

Uporaba: Duftzaun® Konzentrat se uporablja za inokulacijo obstoječih deponij s peno. Za ohranitev učinka penastih depojev jih je treba s koncentratom revakcinirati vsaj dvakrat na leto. Koncentrat Duftzaun® razpršite na ali s kapilarno cevko v strjene penaste usedline. Ograja Scent Fence® tako deluje približno 4-6 mesecev.
 

Ena pločevinka vsebuje 500 ml, kar pomeni, da vsebina pločevinke zadostuje za popolno enostransko ponovno zaščito približno 500 metrov dolge dišavne – kemične ograje v dveh vrstah.

Opomba: Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o izdelku.

Vsebnost: 500 ml

 

NEVARNOST

Zelo vnetljiv aerosol. Posoda je pod pritiskom: Pri segrevanju lahko eksplodira. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo ali etiketo izdelka. Hranite zunaj dosega otrok. Hranite stran od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje ni dovoljeno. Ne pršite na odprt plamen ali drug vir vžiga. Tudi po uporabi posode ne prebodite ali zažgite. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam, ki presegajo 50 °C/ 122 °F. Vsebuje citronelol. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Pred uporabo preberite priložena navodila.

 

 

 

 


Kategorije
Proizvajalci
Hitro iskanje

© 2023 Bock   /   Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.