Podjetje za prodajo in izdelavo lovskega orožja
Dražgoška 2, 4000 Kranj, Tel.: 04/202-33-20, Faks: 04/202-60-00
Odprto vsak delovnik od 9-12 in 14-17 ure, v soboto in nedeljo ter praznikih zaprto
Spletna trgovina
Vsebina košariceNaročiloMoj račun
  Katalog  I  OPTIKA  I  Daljnogledi  I  Ostale znamke  I  2255

Daljnogled Konus SPORTY 7×50
2255dobava:   na zalogi

cena:  69,99€Model: SPORTY
Tip: PORRO PRISMS
Povečava na premer objektiva: 7X50
Ostrenje: FIKSNO
Vidno polje pri 1000 metrih/yds 122m/366ft
Izhodna zenica: 7.1 mm
Teža: v gramih 800
Nastavek za tripod DA

Torbica: DA

Pašček za nošenje:DA

 

KONUS SPORTY 7×50 – Približajte si lepoto na velik način. Za vse ljubitelje narave, raziskovalce in tiste, ki si želijo raziskati svet na popoln način, je tu KONUS SPORTY 7×50 daljnogled. So vaš vstopnica v svet čiste, neverjetne jasnosti. Z izjemno zmogljivo optiko in trpežno konstrukcijo so pripravljeni, da vam približajo vsak trenutek. S 7-kratno povečavo so KONUS SPORTY 7×50 daljnogledi idealni za tiste, ki cenijo kakovosten pogled na svet. Vsak detajl postane oster in živahen, kar omogoča pristno doživetje. Z objektivom premera 50 mm boste lahko opazovali tudi v slabih svetlobnih pogojih, na primer ob sončnem zahodu ali v gozdu. KONUS SPORTY 7×50 daljnogledi so zasnovani za preživetje v različnih okoljskih pogojih. Njihova trpežna kovinska konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo, medtem ko gumirano ohišje nudi odličen oprijem in zaščito pred poškodbami. Ne glede na to, kam vas popeljejo vaše avanture, ti daljnogledi bodo kos vsem izzivom. S avtomatskim fokusom je prilagajanje slike preprosto in hitro, kar vam omogoča, da se osredotočite na to, kar opazujete. Priložen etui poskrbi za varno prenašanje daljnogledov, ne glede na to, kam greste. KONUS SPORTY 7×50 daljnogledi združujejo vrhunsko optiko, trpežnost in dostopno ceno. To je vaša priložnost, da si zagotovite daljnogled, ki bo razkrili lepoto sveta na popoln način, brez da bi praznili denarnico.
KONUS SPORTY 7×50 daljnogled je več kot le optična naprava. Je vaš vstop v svet neverjetne jasnosti in podrobnosti. Z izjemno optiko, trpežno konstrukcijo in dostopno ceno so idealna izbira za vse, ki si želijo odkrivati svet v velikem slogu. Ne odlašajte in si zagotovite svoj KONUS SPORTY 7×50 daljnogledov še danes. Približajte si lepoto na velik način in začutite vsak trenutek svojih dogodivščin!
Daljnogleda  nikoli ne uporabljajte za gledanje neposredno v sonce ali v neposredni bližini sonca. To lahko povzroči tveganje slepote. Daljnogleda ne postavljajte na neposredno sončno svetlobo. Koncentracija svetlobe lahko povzroči požar. Prav tako pa daljnogleda ne izpostavljajte visokim temperaturam.

Kategorije
Proizvajalci
Hitro iskanje
0 artiklov
Lokalizacija
Slovinščina English

© 2024 Bock   /   Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.